DMX казва, че Lil Wayne, Snoop Dogg, Alicia Keys и Bono ще бъдат включени в следващия албум

 DMX стенопис Лари Марано / Shutterstock

DMX изтегля всички спирки за предстоящия си албум.

Преди няколко седмици DMX обяви, че Pop Smoke и Griselda ще бъдат включени в предстоящия му албум. Сега DMX разказва всичко, докато е в подкаста Drink Champs, за други артисти, които ще участват в неговия проект.

„Имам Lil Wayne. Имам Снуп. Взех LOX. Имам Боно… негърът от U2“, каза X, когато го попитаха кой ще участва в предстоящия му проект.Когато го попитаха как се е появила функцията Боно, той даде заслугата на Swizz Beats, наричайки го „магьосник“. Алиша Кийс и Ъшър също ще участват в проекта. X звучеше особено развълнуван от песента с Usher, питайки екипа си дали му е позволено да пусне откъс от нея.

„Нарича се „Писмо до моя син“, обяснява X. „Когато го направих за първи път, единственият проблем беше пианото. Тогава моят човек, Райън Кинг Джоузеф, той свири на цигулка. В песента беше само пиано и никога преди не съм правил песен с един инструмент. Излезе лудо, удря те. И тогава чух работата на [Джозеф] и го сложих на ставата. Стаята на Боно е „Небостъргачи“. Мамка му е лудост. Имаше усещане за Маями. Чувствам, че искам да снимам видеото тук!“ Той закрива хайп сесията, като се възхищава на моста на Боно – „всичко, което трябва да направят muthafuckas, е да го слушат и ние сме добри“.

Можете да разгледате пълния епизод на Drink Champs по-долу.