Делото за попечителство на Ниа Гузман срещу Крис Браун има обратен ефект

 chris brown nia guzman instagram fight oPt

Фенове, тролове и таблоиди са гледали Крис Браун тъй като той публично играеше нещо, което изглеждаше невероятна бащинска фигура за дъщеря си, роялти . Съдията, който наблюдава битката за попечителството на Браун, трябва да види същото, тъй като той отрече всичко Ния Гузман иска срещу R&B певицата в съда.

По време на съдебното им изслушване в петък, 12 август, Гузман поиска пълно попечителство, без посещение при майката на Браун, наблюдавано посещение при Браун и тя също искаше Браун да се подложи на тест за наркотици, всички от които бяха отказани. Всъщност Гузман загуби делото толкова зле, че съдията й нареди да върне на Браун заплатените от него адвокатски хонорари, за да може тя да има адвокат.

Отсега нататък както съвместното им попечителство, така и договореностите за издръжка на деца остават същите. Браун ще получава 12 дни неконтролирано посещение с роялти всеки месец, въпреки че Гузман вярва, че Браун не е годен да се грижи сам за роялти. Първоначално Гузман иска увеличение на издръжката за дете до близо 16 000 долара от сегашните 2500 долара, но след изслушването за попечителството тя се оттегли от петицията си.Браун и Гузман водят тази битка за попечителство и издръжка на деца от доста време. Верните фенове на Крис Браун измъкнаха Гузман през калта в социалните медии, обвинявайки я, че е златотърсачка, защото иска повече издръжка за деца, въпреки че се съобщава, че Браун плаща всички детегледачки на роялти, нейните сметки за образование и здраве, заедно с $2500 на месец в подкрепа.