Дейв Ийст моделира новата колекция на Зимните олимпийски игри на отбора на Кит в САЩ

 Дейв Ийст модели Кит's New Team USA Winter Olympics Collection

Kith отново си сътрудничи с екипа на САЩ за обновена колекция за стил на живот в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин, Китай. Докато продължаваме да представляваме нашия домашен отбор, тази колекция от 27 стила преосмисля основите на Kith, вдъхновени от Олимпийските игри. Този комплект също има оригинално лого на отбора на САЩ, създадено от Kith и е достъпно само чрез това сътрудничество.

Уникалният обектив на Кит се използва за канализиране на историческото минало на отбора на САЩ и обстановката на Зимните олимпийски игри през 2022 г. Тези елементи са приложени както към класическите, така и към новите дизайни на Kith, които са направени с фрезовани по поръчка материали на марката.

Започвайки с нашето типично миди пухено яке и ватирано спортно яке, колекцията се разширява, за да включва разнообразие от силуети на връхни дрехи. Тези стилове идват с бяло преобразяване и персонализирано произведение на изкуството на снежната планина, създадено само за тази колекция. Този дизайн може да се види и на суичъри, жилетки, двустранни шапки и други аксесоари. По-адаптивните версии като качулки, кецове и нашия спортен панталон Williams I, от друга страна, имат ексклузивното лого, произведено за това сътрудничество, заедно с класическо лого на Kith.Аксесоарите от тази колекция включват всичко - от шапки и чорапи до бутилки за вода и сноуборд. Кобрандираните произведения на изкуството, създадени за тази колекция, са представени върху различни шапки, шапки и шапки, а 160z столова продължава връзката ни с Corkcicle. И накрая, 158 см сноуборд, създаден в сътрудничество с Capita, включва произведения на изкуството на колекцията снежни планини от едната страна и ретро лого на Kith от другата.

Kith за отбора на САЩ – Зимните олимпийски игри излизат този петък, 28 януари във всички магазини на Kith, както и в 11 сутринта EST на Kith.com и 11 сутринта централноевропейско време на EU.Kith.com .

Дейв Ийст моделира новата колекция на Кит от отбора на САЩ за зимни олимпийски игри

Дейв Ийст моделира новата колекция на Зимните олимпийски игри на отбора на Кит в САЩ
 Дейв Ийст модели Кит's New Team USA Winter Olympics Collection

без име (8)

неназован 8
 неназован 8

без име (9)

неназован 9
 неназован 9

без име (10)

неназован 10
 неназован 10