Deante’ Hitchcock надгражда „Better” албум с Deluxe Edition

 deante hitchcock по-добър лукс RCA/Байсторм

Деанте Хичкок е овладял изкуството на перфектния момент. След камео в Dreamville Отмъщението на мечтателите 3 усилия, роденият в южната част на Атланта бавно постави сцената, за да удиви нова тълпа от слушатели със своя По-добре дебютен албум през RCA миналата година.

Сега, току-що излязъл от BET Hip-Hop Awards cypher, Хичкок отново се възползва от нови уши, за да отприщи двустранния си По-добре (Делукс) , добавяйки към подреден списък от представени гости, вкарвайки гласове като Ro James, Kenny Mason и Reason в група, която вече включваше J.I.D, Young Nudy, 6LACK, Miguel и St. Beauty.

Въпреки че подобна гама от черти може да рискува да надделее над въпросния художник, отличителният перо и южняшкият чар на Хичкок блестят с лекота, изплитайки гоблен от несравнима лиричност и лични разкази.

Говорейки с DJBooth по-рано през годината Хичкок подчерта силата на подходящия съвместен знак, като същевременно отбеляза способността му да прокара независимо.

„Ние ще направим това да се случи“, каза той. „Но ние не се оплакваме, ако някой се появи и ускори това – например записните сесии на Revenge of the Dreamers III. Не мисля, че щях да имам толкова много погледи върху мен в момента, ако това не се случи. Беше благословия. Става въпрос за разбирането колко важен може да бъде съ-подписването.“