CyHi Принцът предизвиква Джо Бъдън в рап битка за $500K

 CyHiThePrinceChallengesJoeBuddento$KRapBattle

През уикенда Cyhi The Prince се опитаха да извадят Joe Budden от рап пенсионирането, а днес (2 октомври) изглежда, че тяхното говеждо месо е достигнало критичен етап.

В промо cypher за фестивала и конференцията A3C 2018, Cyhi тества превърналия се в MC подкастър в рап битка на стойност половин милион долара. „Искаш ли да знаеш за какво си помислих току-що? Хъ, мисля, че трябваше да бъда в Slaughterhouse,” плюе Cyhi. „Оставете ме с реброоко, опитвайки се да ме клоуни/Момче, чукам краката на крава само за смляно говеждо месо/Така че обадете се на Backpack и Smack и им кажете да го уредят/И всеки, който донесе половин милион, можем залагай.'

Това може да идва от епизод на подкаст на Джо Бъдън, където той се натъкна на Cyhi за туитване за G.O.O.D на Kanye West. Музикално предаване, от което той нямаше части и многократно го клоунираше в миналото.

По отношение на най-новия хит от Без допинг в неделя текстописецът, Джо, който напоследък реагира на „Fall“ диса на Еминем, каза: „Не мисля, че CyHi има $500 000 разполагаем доход“, което може да е предизвикало диса на CyHi.

„Джо, моят човек, но аз ще прекратя неговата рап и подкаст кариера“, написа Cyhi днес в Twitter. „Аз съм грешният човек, с когото да играем, но ако той иска да вложи 500 000, нека го вземем и ние също ще го направим лице в лице, за да можете да гледате БОГА в очите му, докато аз вземам ДУШАТА ви и ние викаме плащане за гледане и можем да го удвоим!“

Държавата на културата отхвърли забележките му, които изглежда раздразниха Cyhi повече. „От негър, който стои до и се надява на човек, който е загубил душата си“, написа Джо в Туитър, имайки предвид „Да, „Сайхи по-добре, по дяволите, да се отпусне“.

Представете си, че просто ще трябва да седнем и да наблюдаваме дали Джо ще се оттегли от пенсионирането си и ще се сблъска с местния жител на Джорджия. Бъдете в крак с всичко, което се е случило досега.

Вижте тази публикация в Instagram

4 октомври, елате при нас в Атланта за Bar Wars по време на фестивала A3C! Emcees, ако чувствате, че имате барове, барове под всякаква форма – песен, стихотворение, свободен стил, елате да покажете уменията си! Най-добрият водещ ще спечели изключителна награда! Сред гостите са @daylyt2k, @deantevh, @tate228 и много други. За да участвате DM: @delrodaii Всички истински хип-хоп фенове дръпнете! Слиза в Basement на 4 октомври в 20:00 часа. БАР ВОЙНИ! Аййййййй!

Публикация, споделена от CYHI ПРИНЦЪТ (@1cyhitheprynce) на