Черните тролове на Kodak Играта за неговото минало: „50 Cent трябваше да дойде, за да ви отведе от полюса“

 Kodak Black's Artwork Removed From T.I.'s Trap Museum

Young Kodak и The Game не са най-добрите приятели в момента.

В истински стил на Kodak Black, той се включи в Instagram на живо, за да отговори на няколко скорошни събития. Рапърът „Zeze“ получи много топлина, след като изрази интереса си към Лорън Лондон след смъртта на Нипси Хъсъл. Коментарите бяха изключително неуважителни и нечувствителни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: T.I., Играта извиква Kodak Black заради безчувствени коментари за Лорън ЛондонИ The Game, и T.I. дойде в защита на Лорън от името на покойния рапър. Т.И. стигна дотам, че предложи премахването на представителството на Kodak в музея Trap в Атланта. Рапърът „Dying To Live“ отговаря, че не е давал на T.I. разрешение да го представя в музея. Очевидно Т.И. възхищаваше се на успеха на младия рапър в ранната му кариера, но коментарите му прекрачиха границата.

От друга страна, The Game отговори, като предупреди Kodak да прояви малко уважение към Nipsey.

Вижте тази публикация в Instagram

#Играта отговаря на #KodakBlack и всеки, който не уважава #NipseyHussle. Следвайте @iamviolentobserver за още ❗

Публикация, споделена от ⏭Многоталантлива личност⏭ (@iamviolentobserver) на

Въпреки че на Kodak отне повече време, за да отговори директно на играта, той прехвърли The Game заради предишната си професия като стриптизьор.

„Ти беше тръпка на плячка, каза рапърът от Флорида. 50 Cent трябваше да дойде да те измъкне от стълба като whatchu talkin’ bout. Йо, остави ме на мира. Спри да говориш за мен. Ако Лорън не е казала нищо, ще трябва да ме оставите на мира.

Вижте тази публикация в Instagram

#KodakBlack отива в #TheGame за това, че е бил мъжки стриптизьор в миналото и отива в #TI

Публикация, споделена от Fucioustv (@fucioustv) на

Разглеждането на проблем в социалните медии само ескалира интензивността на проблема. Фенове, интернет тролове и редица нежелани мнения живеят в коментарите на публикации в Instagram.

Правилният коментар може да предизвика движение напред и назад, както видяхме тази седмица. Личните разговори са по-идеални, но Кодак не е извинение за наглото си поведение и грубото пренебрежение към Нипси Хъсъл. Обнадеждаващо е да се мисли, че Kodak ще излезе от ситуацията мирно, но не изглежда вероятно.