Челси Хендлър казва, че 50 Cent ще гласува за Джо Байдън

 50 Cent реагира на хирурга, който спаси живота му, след като беше прострелян, признавайки се за виновен за измама в здравеопазването Efren Landaos/SOPA Images/Shutterstock

Поддръжниците на Тръмп ще бъдат разстроени да чуят, че 50 Cent е дошъл на себе си. Първоначално нюйоркският рапър подкрепи Доналд Тръмп за предстоящите избори, след като чу за данъчното предложение на Байдън за увеличаване на данъците за онези, които правят над 400 000 долара.

Фиф каза, че не иска да се превръща в 20 Cent и да насърчава обществеността да се люлее в посоката на Тръмп. Е, бившата приятелка на Фиф Челси Хендлър го повика за бързата промяна на мнението.

След като вървеше напред-назад с „Candy Shop“, рапърът Челси изглежда върна Фифти. В интервю с Гледката , Челси обяснява, че всичко това е още една от тролинг публикациите на Fifty.„Той ми се обади и не беше сериозен, той просто се прецакаше в своя Twitter“, каза Челси. „Той подкрепя Джо Байдън, той ми го каза много ясно и каза, че успях да ви кажа, момичета и всяка друга преса, която направих, че той подкрепя Джо Байдън. И тогава ние говорихме и имахме сладък малък разговор.

По време на напред-назад Челси каза, че ще плати данъците на рапъра, ако това е толкова голяма сделка. Може да се е наложило да се откаже от обещанието си поради правни причини.

„Обещах да му платя данъците и след това разбрах, че е незаконно да плащаш на някого да гласува за твоя кандидат“, обясни Челси пред The ​​View. „Така че му предложих друга форма на плащане и ще видим дали ще ме приеме. Но не трябва да му плащам, той вече е поддръжник на Байдън.