Cardi B и Fat Joe се намесват, за да помогнат на жертвите на пожара в Бронкс

 cardi b и fat joe

Cardi B и Fat Joe представляват Бронкс по основен начин.

Само 9 дни след Нова година, висок пожар ще удари жилищна сграда в Twin Parks North West в Бронкс, Ню Йорк, убивайки 17 души. За съжаление, 8 от тези лица биха били деца.

Общо 44 души бяха ранени от пожара и много от тях се обърнаха към социалните медии, за да помолят за помощ, тъй като много са бездомни, някои дори са последните от семейството си след смъртоносния пожар.След като научи опустошителната новина, Cardi B се намеси, за да помогне за покриване на разходите за погребението и погребенията на жертвите на трагедията. „Не мога да си представя болката и мъката, които семействата на жертвите изпитват, но се надявам, че това, че не трябва да се тревожат за разходите, свързани с погребението на техните близки, ще им помогне, докато продължават напред и се лекуват“, заяви Карди Би. „Изпращам своите молитви и съболезнования на всички, засегнати от тази ужасяваща трагедия.

Cardi B ще си партнира с Фондът на кмета за развитие на Ню Йорк за покриване на разходите за семействата.

Заедно с Cardi B, Fat Joe също ще си сътрудничи с The Mayor’s Fund to Advance New York City, за да осигури фонд за подпомагане на жертвите, които са били засегнати от пожара, като получи подкрепа от Roc Nation, който публикува връзката към помощта на Joe на своя уебсайт.

„Без значение къде отивам по света или какво постигам, никога не бих могъл да забравя своята общност“, каза Дебелият Джо. „Трябваше да реагирам, но не можех да го направя сам.“ Усилията на Дебелия Джо събраха 1 милион долара заедно с помощта на други знаменитости като Jay-Z и Dj Khaled.

Въпреки че Fat Joe събра 1 милион долара, рапърът от 'Lean Back' сподели пред Pix11, че смята да продължи да прави каквото може в подкрепа на жертвите на пожара в Бронкс.

„Имаме още много да събираме“, каза той. „Тези хора имат реални проблеми през целия живот с емоционален [и] психически стрес.“

Нашите сърца и молитви са с жертвите на трагичния пожар в Бронкс.

Вижте видеоклипа по-долу, за да чуете обяснението на Дебелия Джо защо смята, че трябва да се включи.

Всеки, който желае да дари в помощ на пострадалите от пожара, може Натисни тук .