Camron разочарова експерта по връзките Derrick Jaxn

 jaxncamron

Експертът по връзките в социалните медии Дерик Джаксн беше подложен на лупа през последните няколко седмици за изневяра на съпругата си, с която живее четири години. Социалните медии и неговите стотици хиляди все още са ужасени от собствения избор на отношенията на експертите по връзките.

Рапърът Camron имаше много да каже за Derrick Jaxn, за когото твърди, че коментира негативно публикациите му в Instagram. Той написа: „Къде е това царевично топче? Ти си нисък сега, нали, н***а. Един ден се опитах да вляза в коментарите си и да говоря глупости. Казах на п***а, тъй като той е Уолдо от семейни въпроси, току-що намери залата за тежести. Кемрън атакува героя на експертите по връзките.

Cam’ron заяви: „Социалните медии ви позволяват да бъдете, когото искате, и всички ще го направите. Сега той се крие. Вижте дали сте готини с някои от приятелите, те щяха да ви помогнат на тъпия задник и да ви кажат какво да правите, след като ви хванат. Вместо това вие държахте момичето си за заложник и я накарахте да направи това тъпо видео, а след това, когато хората ви казаха, че е тъпо, вие го изтрихте.