Чадуик Боузман реве като водещ на SNL, след като Черната пантера потопи Титаник

 chadwick boseman black jeopardy snl

Чадуик Боузман притежаваше сцената при първото си излизане като SNL Домакин, гафове за това, което отне толкова време.

От момента, в който Боузман започна своя монолог (поздравявам SNL за резервацията му 2 месеца след премиерата на неговия исторически филм Черна пантера ) знаехте, че ще бъде нещо специално. Подготвен с всичките разноски на Дензъл Уошингтън , процеди Боузман charisssssssma докато се шегуваше, че всички добри скици на Черната пантера вече са готови. Нищо, което Стърлинг К. Браун (който изигра неговия чичо, принц Н’Джобу във филма) вече го победи с удар. Тогава за капак на всичко, Кийнън Томпсън оспорва надмощието на краля като първи черен супергерой, като се облича като Гръмотевични котки герой Пантро ! След неуспешен опит за трона, Томпсън напомни на всички за своя “ 15 сезона бебе ” в емблематичния нощен сериал на NBC.

Един от акцентите в телевизионното предаване в събота (извън Бионсе на Cardi B стил на разкриване на бебешка подутина) беше Боузман, който повтори ролята на Т’Чала за Черна опасност . Първоначално измисленият крал на Уаканда не беше в крак с това как Black’s in America отговарят на въпроси относно пародията, хоствана от Томпсън. И все пак, когато го попитаха за картофената салата на Карън, Боузман като Т’Чала бързо разбра как работи тази игра. Като се пошегува, че въпреки че никога не е ял картофена салата, той би могъл да предположи, че ако Карън я направи, „ не беше подправено правилно… и тя използва минимално количество сол.

Боузман завърши своето запомнящо се представяне в SNL със скечове, в които той играе  лекар, който прави пресконференция за първия мъж, който ражда изкуствено, и друг, в който играе Р. Кели в Магическо огледало скица. Скечът на Р. Кели се състоя в Disney world. Ако се чудите как певицата на The Chocolate Factory има нещо общо с Дисни принцеси, няма как да се опише. Трябва да се гледа, за да се разбере най-добре. Така или иначе, Боузман, който е изиграл толкова важни роли като Търгуд Маршал , Джеймс Браун , и Джаки Робинсън за да назовем само няколко, също има страхотна смешна кост.

Видеото по-долу не е за хора със слаби сърца. Или може би е, ако мислите, че Чадуик Боузман е Черната пантера.