Busta Rhymes пусна 'Look Over Your Shoulder' Feat. Кендрик Ламар преди „Събитие с ниво на изчезване 2: Божият гняв“ в полунощ

 Екранна снимка 2020 10 27 в 9.43.50 ч

Busta Rhymes издава „Look Over Your Shoulder“ с участието на Kendrick Lamar преди Събитие на ниво на изчезване 2: Божият гняв. По този начин отбелязваме третото предложение от новия албум и първата игра на Lamar за 2020 г.

Погледни през рамото си“ се въвежда с извадка от оригинален запис на Jackson 5 в цикъл, „просто погледни през рамото си, скъпа“. Клавишите на пианото се свирят навсякъде, поддържани от стабилен ритъм на барабани и оркестрови инструментали, осигуряващи свободно течащ радостен звук. Ламар започва със своя характерен бърз, но сложен рап поток върху скромното си начало и предизвикателствата, които е преодолял.

той рапира, „Написах първите си тактове в колата със Стейси, колко странни ще ме покрият моите белези от битката като цяло.“ След това Раймс влиза с решетки за кариерата си, наричайки себе си „черен крал на историята“. той рапира, „Аз въплъщавам играта до степен, че ме е страх да рапираш с мен.“ Той продължава стиха, въплъщаващ влиянието, което е направил в историята на музиката, „...всички корони и медали по стените, чакащи просто да ги взема.“ Крис Рок затваря песента като част от продължаващия си разказ, „Точно така имаме каталог, нали разбирате, това е шибаната човешка икона на тази майка. Той може да отиде цял ден.