Бруклин е полудял: Годишният конкурс за най-малък пенис

Определено има къде да се побере всеки. Ако обичате да танцувате, станете танцьор. Ако обичате да показвате лицето си, станете модел. И ако имате малък горд пенис, участвайте в конкурса за най-малък пенис на Bk. o-НАЙ-МАЛКИ-ПЕНИС-570

да Правилно прочетохте. Организаторите на събитието описаха забавното събитие като „фестивал за уверени хора с чувство за хумор“. Хуморът определено е огромен фактор и може би най-големият в този стремеж да се намери най-гордият не толкова добре надарен мъж от Бруклин.

Поканата гласеше: „Не пропускайте действието тази година, тъй като подгласникът за 2013 г., г-н Рип Ван Динкъл, се завръща, за да се опита да вземе малката корона и скиптър. Нашите експертни съдии ще вземат под внимание всяко малко нещо, включително уравновесеност на състезателите както във вечерно облекло, така и в облекло за баня, талант, индивидуалност и колко добре представят идеала за мъж с малко донг. Този ден е за празнуване на забавните момчета. Добре обесените мъже дори не трябва да си помислят за катастрофа, ще бъдат изхвърлени от конкурса и унизени!“ .

Събитието ще се проведе на 14 юни с вход на цена от $5. Победителят ще получи парична награда и много награди. И ако някой от вас желае да участва, изпратете имейл на [email protected] за подробности!

чрез Готами T

лорън по ( @lo4o4_ )