Ари Флетчър отвръща на огъня на онлайн хейтърите

 cw

Потребителите на социалните медии могат или да ви обичат... или да ви мразят. В повечето случаи на знаменитости, ако им покажете любов, те ще ви отвърнат с любов, но ако покажете омраза, те нямат проблем да пляскат в отговор. Влиятел в социалните медии и модел на Instagram, Ари Флетчър не е непознат да пляска в отговор на хейтърите в коментарите си.

Флетчър, приятелката на MoneyBagg Yo, демонстрира новата си прическа, направена от фризьорката на знаменитости Arrogant Tae, преди хейтърите да скочат в коментарите, критикувайки външния вид на модела. „Спрете да се тревожите за бузите ми, защото когато започна да се обаждам, ще се разорите, ще станете чувствителни… играйте добре!“ Флетчър написа в Twitter, след като видя някои негативни коментари относно бузите й онлайн.

„Но защо Тае използва този филтър“, коментира един фен. „Защото това е, което той се събуди и реши да направи. Ако седнете на този стол, ще получите какъвто и да е филтър, който той избере“, отговори Флетчър.Не спря дотук. След това Флетчър публикува съобщение за обществена услуга в своя Instagram. „Свърших да бъда мил с вас, кучки“, започна Флетчър. „През тази изминала година бях наистина готина, наистина спокойна, наистина колективна“, продължи тя.

„Кучки, знайте, че свърши“, каза Флетчър, преди да сложи край на видеото. Вижте пълния клип по-долу.