Актьорът от „BMF“ Деметриъс Фленори младши разкрива натиска, който е изпитвал, докато играе истинската история на баща си

 снимка на братя bmf Деметриус Фленори младши Да'Vinchi

Деметриус Фленори-младши, известен още като Lil Meech, разкрива натиска, който е изпитвал, приемайки ролята на баща си, Деметриус „Големия Мийч“ Фленори.

Основателят на „Семейството на черната мафия“, Деметриус „Големият Мич“ Фленори беше затворен, когато синът му Лил Мийч беше на 5 години. Сега той се намира в перфектната възраст да изиграе баща си в драматичната история от истинския живот, която STARZ представя на телевизията. Вече подновен за сезон 2, БМФ едва започва да надраска повърхността на историята на „Семейството на черната мафия“.

„Ничие доверие не се равнява на неговото. Просто искам да ми каже, че се гордее – видял го е и е щастлив, че го направих и го убих. Lil Meech сподели с Source. „Щом чуя това, значи всичко е наред за мен. Това е, което искам за семейството си.” Мийч добави, докато обясняваше колко високи са залозите за него да изпълни ролята на баща си в актьорския си дебют.

Изпълнителният продуцент Къртис '50 Cent' Джаксън сподели, че Биг Мийч е бил в постоянна комуникация със сина си Лил Мийч и създателя Ранди Хъгинс по време на целия процес. 50 Cent и Ранди Хъгинс също разкриха значението и влиянието на историята на „Семейството на черната мафия“ върху днешната култура.

БМФ проследява историята на братята Деметриус „Големия Мич“ Фленори (Деметриус Фленори, младши) и Тери „Southwest T“ Фленори (Да’Винчи), от центъра на Детройт през 80-те години. Създаване, за да създаде най-известната организация за трафик на наркотици в страната, известна като „Семейството на черната мафия“. Братята Фленори трябва да балансират желанието си да грабнат парче от американската мечта с желанията на собствените им родители за тях.

Гледайте Kash Doll, който играе Моник Грийн и останалите членове на актьорския състав, разбиват процеса на подготовка да се трансформират в истински герои от 80-те години на миналия век.

Говорихме с Ръсел Хорнсби ( Fences, The Hate You Give, Lincoln Heights ), Микол Бриана Уайт ( Злокачествен, Рийд между редовете, обичам това момиче ), Да Винчи ( Изцяло американски, пораснал, пътят назад ) Стив Харис ( Практика, закон и ред, Дневникът на Тайлър Пери на една луда черна жена ). Заедно с изпълнителния продуцент и режисьор Къртис „50 Cent Jackson и БМФ изпълнителен продуцент и създател Ранди Хъгинс ( Сила, звезда, престъпни умове ).

Вижте фрагмента по-долу и гледайте пълния разговор „BMF“ Inside Look with The Source TV в горната част на страницата.