A$AP Ferg се заслепява на корицата на „Always Strive And Prosper“

A$AP Ferg ще издаде своя дългоочакван втори албум, Винаги се стреми към просперитет , по-късно тази година, а днес той разкри произведенията на проекта.

Картината на Фърг не е в сива скала като обложката за дебютния му албум, Лорд на капаните , но със сигурност е черно-бял, тъй като Фърг покрива очите си с украсени с пръстени ръце, облечени в бяла риза, придружени от нищо друго освен заглавието на албума му и бялото поле.

Досега ни предоставиха само едно официално издание възможно най-скоро , „Ново ниво“, което включва Бъдеще , но подробности за сътрудниците на албума продължават да си проправят път в интернет и трябва да очакваме песни с M Иси Елиът , ScHoolboy Q , Крис Браун и повече, когато албумът най-накрая излезе. Фърг също се заключи с производители като Skrillex и Казино Clams , което означава, че трябва да очакваме и множество звуци, вариращи от поп и денс влияния до характерните бум бап/трап елементи на Фърг.Дата на пускане все още не е определена, но с официално пуснато произведение на изкуството, вероятно е на хоризонта.

 Екранна снимка 2016-03-21 в 17.39.48