1TakeJay & Blueface правят тестове за бащинство в музикално видео „Her Bad“.

 произведения на изкуството TO6DCWW5L526DARM BXDnOg t500x500

Хип-хоп звезди, отгледани в Лос Анджелис 1TakeJay и Blueface са замесени в дело за бащинство във връзка с дългоочаквания визуален филм към новото им сътрудничество „Her Bad“. На пистата двамата използват характерния си нестандартен стил върху продукцията на ScumBeatz & FlashyAssUno. 1TakeJay пусна откъс от песента в социалните медии преди няколко месеца и генерира над 143,3 хиляди видеоклипа от фенове в TikTok.

ПОВЕЧЕ ▼: Mustard, Casey Veggies & More реагира на вирусна отчетна карта за рап в Лос Анджелис

Песента демонстрира безспорен Джей, който говори за преминаване от бившите си с трофей, който те няма как да не оценят. Джей рапира: „Публикувай моята кучка в моята времева линия, всяка кучка е луда/Те дори не са виждали кучкото ми лице, те знаят, че кучката ми е лоша/Кучката ми е истинска тотиана, вратът е прекъснат/Заведох я при бижутера като: „Да , накарай кучката ми да се удави.

В музикалния видеоклип, режисиран от CreatedByBlu, комедийната пародия имитира шоу, подобно на Maury, докато водещият чете резултатите от тест за бащинство на гостите с 1TakeJay, Blueface и екипаж сред публиката в студиото. Друга версия на Джей е видяна да гледа шоуто, докато произнася своя стих.

ПОВЕЧЕ ▼: Blueface пуска нов сингъл и видео “Chose Me” Feat. BLXST

Сътрудничеството на 1TakeJay и Blueface следва албума на Jay от 2021 г 1TakeBae , който включва Kalan.FrFr, TeeFlii, Young Cutta и 1TakeGang. „Her Bad“ е само началото за Джей, който обещава още нова музика по пътя с предстоящ албум, който се очаква през 2022 г. „Her Bad“ е достъпен навсякъде чрез 1takejay Inc. Blueface се появява в песента с любезното съдействие на 5th Amendment/Entertainment One .

Гледайте развоя на комедията в новото музикално видео по-долу.